Bokning av personlig visning

Kontakta oss för att boka din personliga visningstid! 

Jakobssons Bjäremäklaren
0431-363500
info@jajab.se 

Händer på sol&hav

Januari - mars 2019

Vid Krabbvägen och Hummervägen håller två villor på att uppföras. Ägarna till dessa två villor kommer att få njuta av semestern i Torekov redan i sommar.

Vädret har varit riktigt bra,
så de utvändiga arbetena har kunnat fortgå hela vintern.

Grundarna till ytterligare fem hus har påbörjats vid Hummervägen och Musselvägen. Stommontering av dessa villor kommer att ske med början i april.

April 2019 

Ytterligare två hus är monterade under april. Även nu har vädret varit bra, inget regn och mestadels sol.

Juli 2019

Innan hantverkarna gick på semester hade ytterligare tre familjer flyttat in i sina nya villor. Tretton villor är därmed klara på området.
Ytterligare fem villor är påbörjade varav två kommer att vara inflyttade i slutet av året.
Projektering pågår för att sätta i gång ytterligare fem villor under hösten

September 2019

Efter byggsemestern har arbetet med att färdigställa de hus som skall vara klara för inflyttning under hösten fortsatt. 

Här pågår montering av huset vid Hummervägen 9. 
Montering av väggelement, balkar och takstolar sker med lastbilens kran. Den nästan för dagen nya lastbilen var försedd med kran som gick på el. Detta gör att lastbilens dieselmotor inte behöver gå under montering, vilket gör att miljön för de boende grannarna och även för byggarbetarna blir den bästa tänkbara. 

Oktober 2019

Schakt och uppfyllnad på ytterligare fem grundar har nu gjorts. Här pågår montering av sockelelement vid Musselvägen. Montering av stommen beräknas ske vecka 48.

Här läggs toppbeläggningen på gator och parkeringar.

December 2019

Sista väggelementet kommer på plats. Limträbalk monteras innan takstolarna monteras. Med lite övertid var yttertaket på innan kvällen. Dagen efter kom regnet men då var huset tätt.

Den sista monteringen för året pågår här vid Musselvägen 7. Ett enplanshus till Pia och Per.  För två veckor sedan monterades huset vid Musselvägen 9, även det ett enplanshus.

Vi önskar alla kunder, entreprenörer, hantverkare, konsulter, leverantörer, handläggare på kommunen och inte minst alla familjer som i år njuter av att fira jul i sina nya hus på Sol & Hav en riktigt

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Sol & Hav i Torekov AB