Arkitektens husförslag

Sol&Hav iTorekov är till för dig som vill satsa på bra livskvalité för dig och din familj. Området är till både för dig som vill bo året runt men också för dig som föredrar att njuta av Bjärehalvön vid semester och lediga dagar. Arkitektens husförslag byggs nyckelfärdiga i enhetlig stil med hög kvalité och till bra prisnivå. Husen finns i varierande storlek, i ett eller två plan med stora terrasser mot havet i väster. 

Planlösningarna är flexibla med möjlighet till både öppna och mer avskilda rum.
Fasaderna i trä har inspirerats av skandinavisk träarkitektur och naturens egen färgskala. Här får du ett naturnära och modernt boende med unika kvaliteter i en fantastiskt vacker omgivning med promenadavstånd till havet. 

Ett lättskött boende där njutning av livet, såväl med familjen som med vänner, sätts i första rummet. Den egna trädgården är relativt liten med en generös skyddad uteplats mot söder eller väster. Alla trädgårdarna har direktkontakt med naturen och utsikten mot sydväst. Sammantaget ger det ett lättskött och bekymmersfritt naturnära boende.

Precis som Torekov och dess omgivningar erbjuder arkitektens villor ljus och rymd med öppna planlösningar. Villorna är som gjorda för samvaro med familj och vänner.