Torekov är semesterparadiset för många. På området Sol&Hav kan du bo året runt eller njuta av semester och lediga dagar. Här har du gångavstånd till restaurang, spa, tennisbanor, utomhusgym, badbryggan m.m. Det är ett område för livsnjutaren. Etapp 1 är nu slutsåld och vi är glada över att få berätta att projekteringen inför etapp 2 pågår för fullt. Vi planerar att inleda försäljningen av de nya tomterna under sommaren 2021. Den andra etappen är en naturlig förlängning av den första och består av 28 tomter med hus. Missa inte denna exklusiva möjlighet och anmäl ert intresse redan idag.

kontakta oss för personlig visning

Kontakta oss för personlig visning, så får du mer inforrnation om tomterna, vad du kan bygga på de olika tomterna, nyckelfärdiga hus och all övrig information som är viktig för dig när du skall ta beslut att förverkliga ett nytt trivsamt boende för dig och din familj.
Vi är till för dig, så vänta inte, kontakta oss redan idag. 

Jakobssons Bjäremäklaren
0431-363500
info@jajab.se 

loading...

ETT HELT NYTT BOENDE i torekov

På Sol & Hav, granne med Torekov Hotell har det skapats ett område för livsnjutare.Här har våra kunder fått möjlighet att välja någon av de arkitektritade villorna anpassade för områdets karaktär. Arkitektens förslag på hus är unika, moderna, men också spännande i sin jordnära arkitektur. Materialen är miljövänliga och anpassade till det vackra landskapet och dess naturliga förutsättningar. I vårt visningshus kan ni fortfarande få möjligheten att uppleva de ljusa och hemtrevliga husen i etapp 1. Etapp 2 kommer att erbjuda dig och din familj samma fantastiska möjlighet som tidigare men i en helt ny tappning - ett nytt hem för dig och din familjs framtid.

Naturen själv med sina berghällar, hedlandskap och utblickar har varit den viktigaste inspirationskällan för oss. Arkitektens husförslag byggs i varierande storlekar, i ett eller två plan med stora terrasser mot havet i väster. Här får du ett naturnära och modernt boende med unika kvaliteter i en fantastiskt vacker omgivning med promenadavstånd till havet!

HÄR KOMMER DU ATT TRIVAS

Ytterst på Bjärehalvön där hav möter land ligger Torekov. Den lilla idyllen där ljuset flödar på ett mycket speciellt sätt. Ett ljus som omnämns på samma sätt som ljuset i danska Skagen.

Torekov är den lilla fiskebyn med drygt  1 000 årsinvånare där det enkla och sköna i livet är viktigt. Det som gör det enkelt att leva i Torekov är närheten. Det är nära till kommunikationer. Du når Köpenhamn på cirka 90 minuter. Det är nära till E6 och den nya tågtunneln genom Hallandsåsen ger dig över 40 dagliga tågavgångar från Båstad eller Förslöv. Det är nära till golf, välbefinnande och kulinariska överraskningar.