Torekov är semesterparadiset för många. På området Sol&Hav kan du bo året runt eller njuta av semester och lediga dagar. Här har du gångavstånd till restaurang, spa, tennisbanor, utomhusgym, badbryggan m.m. Det är ett område för livsnjutaren. Du väljer själv hur du vill bygga. Det egna drömhuset efter egna ritningar eller välja arkitektens husförslag som du då får byggt helt nyckelfärdigt inklusive färdig tomt. 

kontakta oss för personlig visning

Kontakta oss för personlig visning, så får du mer inforrnation om tomterna, vad du kan bygga på de olika tomterna, nyckelfärdiga hus och all övrig information som är viktig för dig när du skall ta beslut att förverkliga ett nytt trivsamt boende för dig och din familj.
Vi är till för dig, så vänta inte, kontakta oss redan idag. 

Jakobssons Bjäremäklaren
0431-363500
info@jajab.se 

loading...

ETT HELT NYTT BOENDE i torekov

På Sol & Hav, granne med Torekov Hotell skapas nu ett område för livsnjutare. På första etappen med 40 tomter är det bara några få kvar. Här har du möjlighet att välja att bygga ditt eget drömhus efter egna ritningar eller att välja någon av de arkitektritade villorna. Arkitektens förslag på hus är unika, moderna, men också spännande i sin jordnära arkitektur. Materialen är miljövänliga och anpassade till det vackra landskapet och dess naturliga förutsättningar. I det nya visningshuset upplever du de ljusa och hemtrevliga husen - ett nytt hem för dig och din familjs framtid.

Naturen själv med sina berghällar, hedlandskap och utblickar har varit den viktigaste inspirationskällan för oss. Arkitektens husförslag byggs i varierande storlekar, i ett eller två plan med stora terrasser mot havet i väster. Här får du ett naturnära och modernt boende med unika kvaliteter i en fantastiskt vacker omgivning med promenadavstånd till havet!

HÄR KOMMER DU ATT TRIVAS

Ytterst på Bjärehalvön där hav möter land ligger Torekov. Den lilla idyllen där ljuset flödar på ett mycket speciellt sätt. Ett ljus som omnämns på samma sätt som ljuset i danska Skagen.

Torekov är den lilla fiskebyn med drygt  1 000 årsinvånare där det enkla och sköna i livet är viktigt. Det som gör det enkelt att leva i Torekov är närheten. Det är nära till kommunikationer. Du når Köpenhamn på cirka 90 minuter. Det är nära till E6 och den nya tågtunneln genom Hallandsås ger dig över 20 dagliga tågavgångar från Båstad. Det är nära till golf, välbefinnande och kulinariska överraskningar.